Timeline

Een tijdlijn kan gebruikt worden om acties op verschillende tijdsmomenten in beeld te brengen. Via links in de tijdlijn kan er naar de acties genavigeerd worden.

Let op: de datum is een header. Welke dat moet zijn is afhankelijk van waar in de hierarchie je zit. In dit geval komt het direct na een <h2> ('Timeline') en is het een <h3>.

In de list__item-heading dien je gebruik te maken van de volgende tags:
- voor datums: <time>21 augustus 2019</time>
- voor dikgedrukte tekst: <strong>Titel</strong>

Tijdlijn start & eind indicatie

Standaard start (en stopt) een tijdlijn met een lijn. Om deze te laten beginnen en/of eindigen met een bullet kan de timeline--no-start of timeline--no-end modifier gebruikt worden.

Compacte tijdlijn

Een compacte tijdlijn wordt gebruikt om de status van een actie weer te geven. Een compacte tijdlijn is niet interactief.

 • Gegevens verzamelen
 • Ondertekening
 • In behandeling
 • Uitsluitsel

Grote tijdlijn

 • Terugmeldingen 2e voorlopige foto 2015 mbo vavo beschikbaar

  De terugmelding bekostigingsgrondslagen en de individuele terugmelding mbo en vavo van de tweede voorlopige foto van 1 oktober 2015 zij geplaatst.

  Lees meer

 • Conferentie doorontwikkeling BRON

  Lees meer

Themakleuren

De timeline bullets zijn standaard grijs van kleur maar kan een modifier class bevatten met een gewenste themakleur.
Gebruik één van de volgende kleuren:
list--timeline-violet list--timeline-roze list--timeline-rood list--timeline-robijnrood list--timeline-paars list--timeline-oranje list--timeline-mosgroen list--timeline-mintgroen list--timeline-lichtblauw list--timeline-hemelblauw list--timeline-donkerblauw list--timeline-groen list--timeline-geel list--timeline-donkergroen list--timeline-donkergeel list--timeline-donkerbruin list--timeline-bruin

Benodigde stylesheets

 • /uno/components/list/list-timeline.css